Nieuws: Zes (!) nieuwe instructeurs in Zeeland (02-07-2024)

 

Met één geslaagde bij de Van Dixhoornbrigade in Middelburg en vijf bij de Dr. A. Stavermanbrigade in Vlissingen is Zeeland ineens zes instructeurs rijker. Een aantal van hen heeft zich al opgegeven om examinator te worden. Ook die kan Rayon Zuidwest goed gebruiken.

Uniek. Dat was maandag 1 juli de situatie bij de 100-jarige Dr. A. Stavermanbrigade. Kandidaten Veronique Cevaal- de Smit, Yvonne Kleinepier-Veerhoek, Fabian Murre en Melvin Schot kregen bij één gelegenheid in het zwembad het instructeursdiploma overhandigd. Celine Brink krijgt op een ander moment haar diplma uitgereikt. Zij was verhinderd door verplichtingen op school.

 

 

Eerder al, vrijdag 28 juni, ontving Jeanne Kasse van de Van Dixhoornbrigade haar exemplaar. Allen is het gelukt binnen achttien maanden de opleiding te doorlopen en af te ronden. Mede dankzij de inzet van betrokken praktijkbegeleiders en leercoaches (in opleiding): Marjon Buren-Bronke, Johanna Deurloo en Conzuela Brink. ''Zes in één klap; dat is deze eeuw nog niet gebeurd'', stelt Leo Wolterman, rayoncoördinator voor de kaderopleidingen.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht