Nieuws: Twee ere-officials in rayon Zuid-West (25-10-2018)

 

Aan Alphons Leonardus Wesdorp van Reddingsbrigade Luctor et Emergo (Terneuzen) en Guust Christiaansen van Reddingsbrigade West-Zeeuws-Vlaanderen (Oostburg) is het ere-officialschap toegekend. Zij zijn respectievelijk de zaterdagen 8 en 29 september hiervan op de hoogte gebracht.

Vorige maand werd eerst Wesdorp verrast. Dat gebeurde tijdens het jubileumfeest van Reddingsbrigade Luctor et Emergo. De oorkonde en het bijbehorende speldje kreeg hij uit handen van Leo Wolterman, commissievoorzitter van rayon Zuid-West. Bij deze gelegenheid gaf het onderscheiden lid te kennen, dat hij met meer dan 25 jaar examinatorschap wel zijn steentje aan Reddingsbrigade Nederland heeft bijgedragen.

 


Wolterman was ook degene die Christiaansen met het ere-officialschap verblijdde. Aan hem werden de oorkonde en het bijbehorende speldje overhandigd tijdens de trainingsuren van Reddingsbrigade West-Zeeuws-Vlaanderen. Hij vond na 46 jaar examinator te zijn geweest, voor zowel het strand als het binnenwater, de tijd gekomen om een stap terug te doen en zijn functies aan de jongere generatie over te dragen.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht